Geerts teken- en adviesburo
 
Splitsing van registergoederen in appartementsrechten

Wie zijn Geerts teken- en adviesburo?

Naast zijn baan als landmeetkundig medewerker bij het kadaster maakte Jan Geerts regelmatig splitsingstekeningen, veelal in opdracht van het notariaat. In de jaren negentig begon het aantal opdrachten flink toe te nemen, wat resulteerde in meer thuis werken en minder bij het kadaster.

De groei in het aantal opdrachten bleef toenemen en in 2004 heeft hij afscheid genomen van het kadaster om zich full time te kunnen richten op zijn teken- en adviesburo BV.

Medio 2005 deed zoon Martijn zijn intrede in het bedrijf, de eerste jaren in loondienst. Martijn volgde de studie HTS Bouwkunde met als specialisatie Volkshuisvesting.

Per 1 januari 2009 is het teken- en adviesburo ondergebracht in een VOF vanaf november 2013 is het bureau door het overlijden van de oprichter Jan Geerts doorgestart als een eenmanszaak.

De combinatie van jarenlange kadastrale ervaring en de bouwkundige kennis stellen ons in staat om in alle voorkomende projecten met u mee te denken bij de opzet van de splitsingen.

Desgewenst doen wij voorstellen voor de opzet van de splitsing bij grotere projecten. We maken de tekeningen in concept ter beoordeling voor de opdrachtgever.

Regelmatig worden wij ingeschakeld voor het opstellen van een voorzet voor de breukdelen van de appartementsrechten en wij kunnen u behulpzaam zijn bij de vorming van de juiste kadastrale percelen.